Söke Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde, tüm odalarda oluşturulan Yüksek İstişare Kurulu toplantılarına başladı.

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay başkanlığında ve Meclis Başkanı Veysel Kara'nın katılımıyla Söke Ticaret Odası hizmet binasında 8 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilen ilk kurul toplantısında açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Haluk Kutlay, İstişare Kurulunun görevleri hakkında üyelere bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Haluk Kutlay: "Edinmiş oldukları tecrübeler ışığında vermiş oldukları fikirler, odamızın hizmet anlayış kalitesini geliştirip,Söke ticaretine canlılık katacaktır. “dedi

Ülke ekonomisine katkı sağlamak üzere Yönetim Kurulu tarafından havale edilen konular ile Kurul üyelerinin önerdikleri ya da ilgili kuruluşlardan intikal eden konuları değerlendirerek görüş oluşturmak, bu konularda rapor hazırlamak, Kurul toplantılarında alınan kararları ilgili mercilere intikal ettirmek, Odalar, Borsalar ve Birliğin güçlenmelerini ve aralarında işbirliği ile uyumlu çalışma imkanlarını sağlayacak karar ve tedbirlerin alınması yönünde çalışmalar yapmak üzere kurulan Yüksek İstişare Kurulu 8 kişiden oluştu.

Yüksek İstişare Kurulu;
Adnan Koyuncu, Ali Acar, Ali Esmer, Cafer Tayyar Erdoğan, Mahmut Fehmi Dönder, Maksut Cantaş, Mehmet Yılmaz ve Yusuf Günal'dan oluşuyor.