10 Ekim 2018 Çarşamba günü Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay , Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Erdinç Algür ve Mehmet Akbudak , Genel Sekreter Kerem Tekçeer , Akreditasyon Sorumlusu ve Kalite Yönetim Temsilcisi Sercan Güler ile Bergama Ticaret Odası'nı ziyarette bulunduk. Bergama Ticaret Odası adına ev sahipliğini Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Akçay , Yönetim Kurulu Sayman Üye Tahir Erdoğan , Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sarıl , Meclis Başkanı Erol Işıldak ve Genel Sekreter Gülay Koç yaptı. İki oda arasında karşılıklı işbirliğini sağlamak, bilgi, deneyim ve iyi uygulamaların paylaşımıyla hizmet kalitesini geliştirmek amacıyla yapılan ziyaretten olumlu sonuçlar elde edilerek ayrılındı.
Bergama Ticaret Odasında gerçekleştirilen toplantıda her iki odadaki çalışmalar, verilen hizmetler karşılaştırılarak uyumluluk ve kıyaslama değerlendirmeleri yapıldı. Kıyaslama ana hatlarıyla ele alınarak iyi uygulamalar ve dikkat edilecek hususlar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper yeni hizmet binasının yapım süreci hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Toplantı ve değerlendirmenin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay , "Bergama Ticaret Odası heyetine bizleri misafir ettikleri için öncelikle teşekkür ederim. Bu tarz oluşumlarla hem bölge Odalarımızla iletişimimiz güçleniyor hem de iki oda da birbirlerini kıyaslama imkanı buluyor. Odaların kendini revize etmesi ve geliştirmesi için ve akredite koşulu olan bu ziyaretlerin sağlıklı bir şekilde devam ettirilmesi gerekliliğine inanıyorum." dedi.