İletişim Hattı +90 (256) 518 14 82

Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı'na katıldık

• 05.12.2018
  • sto

7.11.2018 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği(TBB) tarafından düzenlenen,İZTO,EBSO ve İTB'nin ev sahipliğinde,TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu,TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın'ın teşrifleriyle birlikte,TBB Yönetim Kurulu'ndaki bankaların Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılarının katılım gösterdiği İzmir Swissotel'de gerçekleşen Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı'na Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay,Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Algür ve Meclis Üyesi Coşkun Kuru katıldılar.

• Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı'na katıldık

Söke Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç