İletişim Hattı +90 (256) 518 14 82

WOL PROJESİ KADINLARINDAN ODAMIZA ZİYARET

• 01.10.2021
  • sto
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından desteklenen, amacı girişimci is kadınları arasındaki işbirliği ağlarını güçlendirmek olan, TurkishWin ve BinYaprak organizasyonunda 12 hafta boyunca gerçekleştirilen Working Out Loud (WOL) Projesinde Türkiye’de farklı illerden seçilmiş elli kadın arasında Aydın’ı on seçkin iş kadını temsil etti.
Aynı zamanda Odamız Meclis Üyesi olan Sayın Ayşe ANYA liderliğinde Odamız Kadın Girişimciler Kurulu üyelerininde yer aldığı, Kadının İş Hayatındaki Potansiyelini Harekete Geçirmeyi amaçlayan Dijital Kız Kardeşlik Çemberi temsilcileri ,Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Haluk KUTLAY’ı ziyaret ederek proje hakkında bilgilendirmede bulundular.Finansal okur yazarlık ve iş hayatındaki kadınlarımızın karşılaştığı zorluklarla ilgili destek,farkındalık oluşturma,hedeflerinde ilerlemelerini sağlama gibi konularda yardıma ihtiyacı olan tüm iş kadınlarına kapılarının herzaman açık olduğunu,Söke Ticaret Odasının bu konuda yönlendirici olabileceğini dile getirdiler.Genel ve Yerel konular hakkında yapılan istişareler sonunda karşılıklı teşekkür ve iyi temenni dilekleri ile ziyaret son buldu.
  • WOL PROJESİ KADINLARINDAN ODAMIZA ZİYARET

Söke Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç