İletişim Hattı +90 (256) 518 14 82

SELÇUK TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİK

• 27.02.2024
  • sto
Söke Ticaret Odası, Selçuk Ticaret Odasını Ziyaret Etti.
Yönetim Kurulu Başkanımız Metin SAKALAR, Meclis Başkanımız Veysel KARA, Meclis Başkan Vekilimiz Hasan YAVUZ, Yönetim Kurulu Başkan Vekillerimiz Ali ACAR ve Gökhan KASKAN Yönetim Kurulu Üyelerimiz Esma CEYLAN ve Ferdi KALAYCIOĞLU Meclis Üyelerimiz Feride FİDAN ve Murat ÇETİNKAYA ve Genel Sekterimiz Aysun AKGÜNEŞ KAYA İle Birlikte Selçuk Ticaret Odasına Yönetim Kurulu Başkanı Koray YOLCU, Meclis Başkanı Yusuf DERELİ, Meclis Üyeleri Uğur YOLCU, Osman CAN, Mustafa ÜNSAL, Genel Sekreteri Berrin DERELİ’ye Ziyarette Bulunduk. Nazik Misafirperverlikleri ve İlgilerinden Dolayı Teşekkür Ederiz.
  • SELÇUK TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİK

Söke Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Whatsapp ile İletişime Geç